Boutique Hotel Weesp
BEKIJK BESCHIBAARHEID

VAREN OP DE VECHT

Geniet van een heerlijk dagje op het water van de Loosdrechtse Plassen en rivier de Vecht. Vaar door een afwisselend gebied vol prachtige natuur, monumentale buitenplaatsen en historische dorpjes. Onderweg kun je op veel plaatsen afstappen om te zwemmen, te shoppen, iets te drinken of te wandelen door de schilderachtige straatjes van Loenen en Breukelen. Klik op onderstaande link om een boot te huren in Weesp.

U kunt een mooie route plannen via de website van sloepennetwerk.

BEKIJK DE WEBSITE

HET MOOISTE VAN NEDERLAND

Door de gunstige ligging van Weesp bent u binnen 45 minuten met de auto bij de veel toeristische attracties. Weesp ligt vlakbij de snelwegen A1 en A9 die u vlot richting de mooiste bezienswaardigheden brengen. Ook met de trein kunt u de meeste plaatsen snel en gemakkelijk bereiken. Bezoek bijvoorbeeld:
DE MOLENS EN MUSEA VAN DE ZAANSE SCHANS
ZANDVOORT AAN ZEE
NATIONAAL PARK DE HOGE VELUWE
DE KEUKENHOF
DE VISSERSDORPEN MARKEN, VOLENDAM, MONNICKENDAM EN EDAM
DOMSTAD UTRECHT

ONZE OMGEVING

BOUTIQUE HOTEL WEESP

DAGJE GOLF

Bent u een liefhebber van golf? Ook daarvoor kunt u in Weesp goed terecht. Vlakbij het Amsterdam Rijnkanaal ligt een fijne 9-holes baan waar zowel beginners als gevorderden zich op hun plek voelen. Een lidmaatschap is niet nodig.
MEER INFORMATIE

SPA WEESP

Aan de rand van Weesp ligt Wellnessresort SpaWeesp met heerlijke sauna’s en baden. Zowel binnen als buiten in de tuin. Er zit een fijn restaurant bij waar u tussen de saunagangen door kunt genieten van een hapje en een drankje.
MEER INFORMATIE
BEKIJK MEER ACTIVITEITEN
RESERVEREN

Oudegracht 63
1381 XX  Weesp
+31 (0)6-21946300
info@boutiquehotelweesp.nl

KVK nr: 84832452
BTW nr: NL863398893B01

 

WEBDESIGN & ONTWIKKELING DOOR DUNICO

crossmenu