Boutique Hotel Weesp

WAT TE DOEN IN WEESP

BOUTIQUE HOTEL WEESP

Weesp is een stad met een rijke geschiedenis. Dwaal rond door de pittoreske straatjes, laat u verrassen door de leuke winkels, geniet van kunst en cultuur in het Museum Weesp of van een lekker drankje in een van de gezellige cafés. U kunt natuurlijk niet naar huis, zonder bij een van de bakkers een Weesper mop geproefd te hebben. 

BEKIJK OOK DE OMGEVING

MUSEUM WEESP

Vlak achter Boutique hotel Weesp vindt u Museum Weesp. Dit bijzondere museum is gevestigd in een monument: het oude gerechtsgebouw en latere Stadhuis. U kunt hier de bijzondere collectie Weesper porselein bewonderen. Of u laten verrassen door de tijdelijke collectie van het moment.
MEER INFORMATIE

MAAK EEN STADSWANDELING

Verken Weesp te voet en leer meer over de bijzondere geschiedenis van onze mooie stad. Er zijn verschillende mogelijkheden. Denk aan een speurtocht, een familiewandeling of een historische wandeling. U ziet alle high-lights van Weesp.
MEER INFORMATIE

MOLEN DE VRIENDSCHAP

Al meer dan 100 jaar is molen De Vriendschap een markant punt in onze stad met een bijzondere geschiedenis. Vanuit de wijde omtrek komen mensen voor meel naar onze molen. Molen de Vriendschap is vrij te bezoeken op zaterdag. Op andere dagen maakt u een afspraak.
MEER INFORMATIE

WISPE BROUWERIJ

Gesitueerd in de voormalige Sint-Laurentiuskerk is de Wispe Brouwerij een hele speciale plek om te bezoeken. U kunt er terecht voor een rondleiding met uitleg over de brouwgeschiedenis van Weesp. Denk daarbij niet alleen aan bier, maar ook aan jenever en likeuren.
MEER INFORMATIE

DE GROENE GRIFFIOEN

Geniet van ambachtelijke kaas bij biologische boerderij de Groene Griffioen. Deze biologische educatie- en kaasboerderij met een kaasmakerij én boerderijwinkel ligt prachtig aan het water.
MEER INFORMATIE

FORT EN WATERLINIE

De Weesper forten zijn onderdeel van de Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse waterlinie. Een leuke bestemming voor een fiets- of boottochtje. Laat u rondleiden en leer meer over de rijke historie van de forten en de waterlinie.
MEER INFORMATIE
RESERVEREN

Oudegracht 63
1381 XX  Weesp
+31 (0)6-21946300
info@boutiquehotelweesp.nl

KVK nr: 84832452
BTW nr: NL863398893B01

 

WEBDESIGN & ONTWIKKELING DOOR DUNICO

crossmenu