Boutique Hotel Weesp

ONZE OMGEVING

BOUTIQUE HOTEL WEESP

Weesp wordt omringd door gezellige dorpen en steden zoals Naarden Vesting, Muiden, Abcoude en natuurlijk Amsterdam. Kom genieten van de mooie natuur en cultuur. Of breng een bezoekje aan de forten van de Stelling van Amsterdam en de Hollandse waterlinie.

BEKIJK OOK WAT TE DOEN IN WEESP

DAGJE GOLF

Bent u een liefhebber van golf? Ook daarvoor kunt u in Weesp goed terecht. Vlakbij het Amsterdam Rijnkanaal ligt een fijne 9-holes baan waar zowel beginners als gevorderden zich op hun plek voelen. Een lidmaatschap is niet nodig.
MEER INFORMATIE

SPA WEESP

Aan de rand van Weesp ligt Wellnessresort SpaWeesp met heerlijke sauna’s en baden. Zowel binnen als buiten in de tuin. Er zit een fijn restaurant bij waar u tussen de saunagangen door kunt genieten van een hapje en een drankje.
MEER INFORMATIE

BEZOEK AAN AMSTERDAM

Omdat Weesp dichtbij Amsterdam ligt, is het de ideale uitvalsbasis voor een dagje stad of een bezoek aan een concert of wedstrijd in de Ziggo Dome, de Johan Cruijff Arena of Afas Live. Met de bus, trein of zelfs met de fiets bent u er zo. Zin om een van de vele musea van Amsterdam te gaan ontdekken of om lekker te winkelen in de stad? Vanuit Boutique Hotel Weesp bereikt u Amsterdam snel en gemakkelijk.
MEER INFORMATIE

VAREN OP DE VECHT

Wilt u met een salonboot mee of zelf een boottochtje maken met een fluisterboot? Ontdek Weesp en omgeving vanaf het water. U vaart over de Vecht naar Muiden of zelfs naar Utrecht. Er zijn verschillende aanbieders in Weesp. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
MEER INFORMATIE

MUIDERSLOT

Het Muiderslot is een van de oudste kastelen van Nederland. Gebouwd voor verdediging kijkt het al meer dan 700 jaar uit over het water van het IJmeer. Nadat het in verval is geraakt, is het sinds 1878 een rijksmuseum en gerenoveerd door de bekende architect Pierre Cuypers. Geniet van de kasteeltuinen en bezoek het slot zelf.
MEER INFORMATIE

FIETSEN EN FIETSVERHUUR

Ontdek Weesp met een fiets of e-bike. Er zijn talloze fietsroutes die u door de pittoreske straatjes van het historische centrum langs highlights als de molen De Vriendschap en de Sint-Laurentiuskerk brengen. Of maak een uitstapje naar leuke plaatsjes in de omgeving. Liefhebber van de natuur? Dan kiest u voor een tochtje langs de vecht.
MEER INFORMATIE
RESERVEREN

Oudegracht 63
1381 XX  Weesp
+31 (0)6-21946300
info@boutiquehotelweesp.nl

KVK nr: 84832452
BTW nr: NL863398893B01

 

WEBDESIGN & ONTWIKKELING DOOR DUNICO

crossmenu