Boutique Hotel Weesp

Boutique hotel weesp


Onze 9 sfeervolle, luxe kamers hebben allemaal hetzelfde comfort. In elke kamer zult u zich heerlijk kunnen terugtrekken en genieten van een ongestoord verblijf. De kamers hebben een hoogwaardige afwerking, waarbij we hebben gekozen voor zachte warme tinten en natuurlijke materialen. Elke kamer heeft een eigen unieke stijl met zorgvuldig uitgekozen vintage meubels. Droom zalig weg in 1 van onze comfortabele Nilson bedden. Of geniet van een bad of regendouche met de heerlijke verzorgingsproducten van Marie Stella Maris. Alle kamers hebben een eigen badkamer met een separaat toilet.

FACILITEITEN IN ONS HOTEL

Gratis Wifi                     
Föhn                                
Smart TV                       
Climate Control           
Keyless kamers          
Koffie en Thee               
Koelkastje                    
Kluisje                            

ALGEMENE INFORMATIE

HANDIG OM TE WETEN

KEYLESS HOTEL
Ons hotel is keyless en heeft geen receptie. Na uw online check-in en betaling krijgt u van ons bericht met de uitleg van ons systeem. U ontvangt een link voor de digitale sleutel in uw mail. Met deze link kunt u met uw telefoon de deur van uw kamer openen. U ervaart alle vrijheid en kunt gemakkelijk naar binnen en naar buiten wanneer u dat uitkomt. Mocht u geen toegang tot uw mail hebben op uw telefoon dan ligt er een noodsleutel klaar achter de bar van Café Restaurant de Eendracht.

 

INCHECKEN
Nadat u zich online heeft ingecheckt ontvangt u in uw mailbox de link voor de digitale sleutel en kunt u na 15.00 op uw kamer terecht. U gaat via de entree van Café Restaurant de Eendracht naar binnen, achterin het restaurant zit de deur naar het hotel.

 

UITCHECKEN
Verlaat uw kamer voor 11.00 uur op de dag van vertrek. U hoeft niet persoonlijk uit te checken.

 

ONTBIJT, LUNCH EN DINER
Boutique Hotel Weesp zit boven Café Restaurant de Eendracht. Daar kunt u genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Wilt u hier gebruik van maken? Dan kunt u dit bij aankomst alvast aangeven. Het is natuurlijk ook mogelijk om tussendoor bij de Eendracht te genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie of iets anders lekkers. Ontbijt is mogelijk vanaf 8.00 uur door de week en 9.00 uur in het weekend.

 

FIETSEN/VAREN
Komt u met de fiets of boot, dan graag uw aandacht! Wij hebben helaas geen fietsenstalling in het hotel, u kunt uw fiets met een goed slot op straat neerzetten of met een OV pas op het NS station in de bewaakte fietsenstalling neerzetten . Komt u met de boot? U kunt met uw boot bij Watersport Vereniging De Vecht in de passantenhaven liggen, vanaf de haven is het ongeveer 10 minuten lopen naar ons hotel.

 

 

ANNULEREN
U kunt uw reservering kosteloos annuleren of wijzigen tot 48 uur voor de dag van aankomst. Wilt u later dan 48 uur voor de dag van aankomst uw reservering annuleren of wijzigen? Dan brengen we de eerste nacht in rekening. Komt u niet opdagen? Bij een no-show brengen we altijd de eerste nacht in rekening. Aanvullend gelden bij Boutique Hotel Weesp de Uniforme Voorwaarden Horeca.

 

PARKEREN
In Weesp geldt voor het gehele centrum betaald parkeren. Rondom het hotel is er een uurtarief van €1,20. Het maximale dagtarief is €7,50. Let op! Voor een aantal straten geldt een maximum parkeertijd van 2 uur. Tevens is er op dinsdag markt naast het hotel en mag er niet geparkeerd worden op het Grote Plein en in de Nieuwstraat vanaf maandag 18.00 tot dinsdag 15.30, er is dan een wegsleepregeling van kracht. https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeertarieven/parkeertarieven-stadsgebied-weesp/

 

OPLAADPUNT
U kunt uw elektrische auto opladen in de Hoogstraat 22 en nr 70, op 5 minuten lopen vanaf het hotel.

 

ROKEN
Ons hotel is volledig rookvrij. Roken is dan ook ten strengste verboden in en rond ons hotel, ook niet bij de nacht entree. Mochten wij constateren dat er is gerookt op de kamer, dan wordt een boete van €150 opgelegd. 

 

ROLSTOELEN
Het hotel bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van het pand en er is helaas geen lift aanwezig. Houdt u er dan ook rekening mee dat u trappen moet lopen.

 

HUISDIEREN
Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in ons hotel.

ONZE KAMERS

BOUTIQUE HOTEL WEESP

SUPERIOR ROOM

1-2 PERS 30-35 M2

Kom bij van de dag in deze heerlijke kamer. Geniet van een zalig bad of lees een boek terwijl u lekker zit in een comfortabele stoel. In onze Superior room voelt u de rijke geschiedenis van ons pand.

BEKIJK KAMER

DELUXE ROOM

1-2 PERS 26-30 M2 

Geniet van het uitzicht in de Deluxe room. De perfecte kamer voor uw weekend weg. Met gezellig zitje voor als u even op uw kamer wilt uitrusten en genieten van een kop thee of een goed boek.

BEKIJK KAMER

COMFORT ROOM

1-2 PERS  25 M2 

Deze kamer heeft alles wat u nodig heeft. Of u nu voor een zakelijk verblijf of een weekendje weg komt. In onze Comfort Room vindt u alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf.

BEKIJK KAMER

TRIPLE ROOM

1-3 PERS  25-29 M2 

Geniet van een aangenaam verblijf voor 1, 2 of 3 personen in onze Triple Room. Deze kamer heeft naast een kingsize bed, ook een comfortabele slaapbank voor 1 extra persoon.

BEKIJK KAMER

RTl

Uitzending: Plezier & Passie (1 april 2023)

RESERVEREN

Oudegracht 63
1381 XX  Weesp
+31 (0)6-21946300
info@boutiquehotelweesp.nl

KVK nr: 84832452
BTW nr: NL863398893B01

 

WEBDESIGN & ONTWIKKELING DOOR DUNICO

crossmenu