Boutique Hotel Weesp
BEKIJK BESCHIBAARHEID

HOTEL AAN DE VECHT

BOUTIQUE HOTEL WEESP

Onze 9 sfeervolle, luxe kamers hebben allemaal hetzelfde comfort. In elke kamer zult u zich heerlijk kunnen terugtrekken en genieten van een ongestoord verblijf. De kamers hebben een hoogwaardige afwerking, waarbij we hebben gekozen voor zachte warme tinten en natuurlijke materialen. Elke kamer heeft een eigen unieke stijl met zorgvuldig uitgekozen vintage meubels. Droom zalig weg in 1 van onze comfortabele Nilson bedden. Of geniet van een bad of regendouche met de heerlijke verzorgingsproducten van Marie Stella Maris. Alle kamers hebben een eigen badkamer met een separaat toilet.

Lees meer

SUPERIOR ROOM

1-2 PERS 30-35 M2

Kom bij van de dag in deze heerlijke kamer. Geniet van een zalig bad of lees een boek terwijl u lekker zit in een comfortabele stoel. In onze Superior room voelt u de rijke geschiedenis van ons pand.

BEKIJK KAMER

DELUXE ROOM

1-2 PERS 26-30 M2 

Geniet van het uitzicht in de Deluxe room. De perfecte kamer voor uw weekend weg. Met gezellig zitje voor als u even op uw kamer wilt uitrusten en genieten van een kop thee of een goed boek.

BEKIJK KAMER

COMFORT ROOM

1-2 PERS  25 M2 

Deze kamer heeft alles wat u nodig heeft. Of u nu voor een zakelijk verblijf of een weekendje weg komt. In onze Comfort Room vindt u alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf.

BEKIJK KAMER

TRIPLE ROOM

1-3 PERS  25-29 M2 

Geniet van een aangenaam verblijf voor 1, 2 of 3 personen in onze Triple Room. Deze kamer heeft naast een kingsize bed, ook een comfortabele slaapbank voor 1 extra persoon.

BEKIJK KAMER

ONTDEK DE VECHTSTREEK

BOUTIQUE HOTEL WEESP

DE OMGEVING

BOUTIQUE HOTEL WEESP

Weesp wordt omringd door gezellige dorpen en steden zoals Naarden Vesting, Muiden, Abcoude en natuurlijk Amsterdam. Kom genieten van de mooie natuur en cultuur. Of breng een bezoekje aan de forten van de Stelling van Amsterdam en de Hollandse waterlinie.

MEER OVER HET HOTEL

KOM BIJ ONS LANGS EN BELEEF DE MAGIE VAN DE COMBINATIE VAN STAD EN NATUUR

BOUTIQUE HOTEL WEESP

MUSEUM WEESP

Vlak achter Boutique hotel Weesp vindt u Museum Weesp. Dit bijzondere museum is gevestigd in een monument: het oude gerechtsgebouw en latere Stadhuis. U kunt hier de bijzondere collectie Weesper porselein bewonderen. Of u laten verrassen door de tijdelijke collectie van het moment.
MEER INFORMATIE

MAAK EEN STADSWANDELING

Verken Weesp te voet en leer meer over de bijzondere geschiedenis van onze mooie stad. Er zijn verschillende mogelijkheden. Denk aan een speurtocht, een familiewandeling of een historische wandeling. U ziet alle high-lights van Weesp.
MEER INFORMATIE
1 2 3 6
BEKIJK MEER ACTIVITEITEN
RESERVEREN

Oudegracht 63
1381 XX  Weesp
+31 (0)6-21946300
info@boutiquehotelweesp.nl

KVK nr: 84832452
BTW nr: NL863398893B01

 

WEBDESIGN & ONTWIKKELING DOOR DUNICO

crossmenu