Boutique Hotel Weesp
BEKIJK BESCHIBAARHEID

MOLEN DE VRIENDSCHAP

De molenwinkel is op de zaterdagen van 10.00 - 16.00 uur voor publiek geopend. Er worden diverse soorten meel, bakproducten en bakbenodigdheden verkocht. Veel thuisbakkers hebben hun weg gevonden naar de molen om met ons vers meel brood, gebak, zuurdesembrood, speculaas en meer van dat lekkers te bakken.

De Vriendschap is bij voldoende wind enkele dagen in de week als ambachtelijke korenmolen in bedrijf dankzij een gedreven ploeg vrijwilligers. Iedere zaterdag is de molen als werkend museum voor publiek gratis te bezoeken. 
Op de molen worden met behulp van windkracht op ambachtelijke wijze verschillende ecologische granen verwerkt tot meel, vlokken en mixen. Die verkopen we niet alleen aan bakkers, restaurants, collega molenaars en biologische winkels waaronder een supermarkt, ze zijn ook verkrijgbaar in onze gezellige en ruim gesorteerde molenwinkel. Daarnaast zijn er veel andere producten in de winkel verkrijgbaar. Ga naar Molenwinkel voor het complete assortiment.

BEKIJK DE WEBSITE

HET MOOISTE VAN NEDERLAND

Door de gunstige ligging van Weesp bent u binnen 45 minuten met de auto bij de veel toeristische attracties. Weesp ligt vlakbij de snelwegen A1 en A9 die u vlot richting de mooiste bezienswaardigheden brengen. Ook met de trein kunt u de meeste plaatsen snel en gemakkelijk bereiken. Bezoek bijvoorbeeld:
DE MOLENS EN MUSEA VAN DE ZAANSE SCHANS
ZANDVOORT AAN ZEE
NATIONAAL PARK DE HOGE VELUWE
DE KEUKENHOF
DE VISSERSDORPEN MARKEN, VOLENDAM, MONNICKENDAM EN EDAM
DOMSTAD UTRECHT

ONZE OMGEVING

BOUTIQUE HOTEL WEESP

DAGJE GOLF

Bent u een liefhebber van golf? Ook daarvoor kunt u in Weesp goed terecht. Vlakbij het Amsterdam Rijnkanaal ligt een fijne 9-holes baan waar zowel beginners als gevorderden zich op hun plek voelen. Een lidmaatschap is niet nodig.
MEER INFORMATIE

SPA WEESP

Aan de rand van Weesp ligt Wellnessresort SpaWeesp met heerlijke sauna’s en baden. Zowel binnen als buiten in de tuin. Er zit een fijn restaurant bij waar u tussen de saunagangen door kunt genieten van een hapje en een drankje.
MEER INFORMATIE
BEKIJK MEER ACTIVITEITEN
RESERVEREN

Oudegracht 63
1381 XX  Weesp
+31 (0)6-21946300
info@boutiquehotelweesp.nl

KVK nr: 84832452
BTW nr: NL863398893B01

 

WEBDESIGN & ONTWIKKELING DOOR DUNICO

crossmenu